One lovely blog award

Al flinke tijd geleden werd ik door The YA page getagd voor de One lovely blog award. Omdat ik nu bezig ben met mijn blog op orde te maken en achterstanden in te halen, besloot ik ook dat het eens tijd werd om deze tag dan te gaan uit te voeren. Ik bedoel als je door zo iets leuks wordt getagd dan moet je het wel doen toch?

one-lovely-blog

Deze regels van deze tag zijn als volg:

 • Je moet de persoon bedanken die je getagd heb en linken naar zijn of haar blog
 • Je moet de regels in je post plaatsten en de foto van de award tonen
 • Je moet 7 feiten over jezelf vertellen
 • Je moet 15 andere bloggers taggen om deze tag ook in te vullen

 

Dus bij deze the ya page bedankt voor de tag, ik zal nu dan 7 feitjes over mijzelf vertellen.

 • Ik ben echt dol op alles van Tolkien. ik heb verschillende boeken van hem in mijn collectie. En ook de films gebaseerd op zijn werken heb ik meerdere keren gezien. Al moet ik bekennen dat ik alleen de lord of the rings en de hobbit heb gelezen.  Verder heb ik meerdere posters ook op mijn kamer hangen van personages uit de films. Mijn favoriet is wellicht niet onbekend voor sommige volgers, dat is namelijk Legolas!

images (1)

 • Een redelijke onbekende hobby van mij is dat ik postzegels verzameld. Ik verstuur ook veel post via postcrossing en daar krijg ik vaak echt hele mooie zegels bij. Alleen het uitzoeken van zegels heb ik een redelijke hekel aan dus heb ik nog een paar zakken vol staan met zegels die ik nog moet uitzoeken.
 • Zoals ik al zei ben ik dol op alles van Tolkien. zo heb ik ook een ansichtkaarten collectie van lord of the rings of hobbit kaarten. Ik heb nu al meer dan 400 kaarten, en blijf steeds leuke nieuwe vinden.
 • Een andere filmreeks die ik erg leuk vind zijn de Step up films. Ik kan zelf voor geen meter dansen maar deze films ik echt helemaal geweldig en ik kan de reeks volgens mij zo achter elkaar gaan kijken! Mijn favorite personage is Moose.

moose

 • Momenteel volg ik de studie Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie. Dit is een kleinschalig studie die de studenten opleid in de verschillende aspecten van het erfgoedveld. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar en specialiseer ik mijn in de richting archieven!

 

 • Een van mijn favoriete locaties is Londen! Meestal hou ik niet van grote steden en ga ik liever op vakantie naar rustige locatie met veel bossen. Maar londen is echt een uitzondering, het is een grote diverse stad, waar altijd wel wat te doen is. En behalve geweldige boekwinkels hebben ze ook grote ruime parken waar je lekker kan rondlopen, en mooie museums.
P1100853.JPG

De wijk Paddington in Londen

 • Laatste feitje over mijzelf is dat ik tot ik in groep 5/6 zat, helemaal niet van boeken lezen hield. Ik las vroeger bijna nooit, tot ik de boeken van Paul van Loon ontdekte. Toen ik daar eenmaal in begon was ik Hooked. en dit is nooit meer goed gekomen 😉

 

Omdat ik geen idee heb welke bloggers deze award nog niet hebben ingevuld, laat ik jullie vrij om deze in te vullen als jullie willen!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder tags

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s