Unboxing: Celebrate books boekenbox April 2016

Gisteren was ik echt super blij want eindelijk zou de allereerste Nederlandse boekenbox geleverd worden. In Amerika bestaan er al gigantisch veel van dit soort boxen dus ik was blij dat er ook eindelijk een Nederlandse variant kwam. En die kwam gisteren dus binnen. Kleine irritatie factor was dat ik van half 9 tot 4 op school zat en dus allemaal berichten op Facebook ondertussen probeerde te vermijden omdat ik niet wilde weten wat er in zat. Ondertussen zat Kirsten mij ook nog eens gek te maken met het feit door te zeggen, dat er zeker weten iets in zat wat ik heel leuk zou vinden.

Dus om 4 uur racete ik naar de trein (die natuurlijk weer vertraging had) en daarna naar huis om meteen mijn box open te scheuren en te vergeten om eerst foto’s te maken voor de unboxing…. oeps. Daar ging mijn plan om alle foto’s van ten voren te maken. Maar ja achteraf foto’s kon ook dus die ga ik nu laten zien!

P1110541

Ten eerste de mooie doos. Ik had van ten voren al foto’s op de instagram van celebrate books langs zien komen,  en ik vond hem meteen leuk. Het logo is echt goed vormgegeven vind ik, simpel en duidelijk.

P1110544

Het eerste wat ik zag toen ik de doos opende, was dit leuke kaartje. Sandra (het brein achter Celebrate books) introduceert op dit pakketje alvast alle cadeau die in het pakket zitten, dus ik legde hem weer snel weg om echt nog verrast te worden.

P1110546

En het eerste cadeautje wat ik pakte was ook meteen het hoofdbestanddeel, het boek. In deze box is het ‘Carry on’ van Rainbow Rowell. Mijn eerste reactie was eigenlijk mwah toen ik zag dat het een boek van Rainbow Rowell was. Ik vond Eleanor en Park van haar wel erg leuk hoor, maar ze schrijft meestal meer over realistische situaties terwijl ik van fantasy hou. Maar toen las ik iets over vampiers en toverstokken op de achterkant en werd ik meteen een stuk blijer.

En toen vond ik deze leuke sticky notes van Blossom books en een stapeltje met wat leuke boekenleggers en reclamefolders in de box. Voornamelijk de boekenlegger van ‘de kroon’ ben ik erg blij mee. Het boek zelf moet nog uitkomen, maar de boekenlegger heb ik nu wel alvast voor mijn verzameling

P1110553

Vervolgens zaten deze 2 mooie platen ook nog in het pakket. De rechter is gemaakt door Emmy. Ik had hem van ten voren al langs zien komen op facebook, en ook in het echt vind ik hem prachtig. Hij past echt perfect bij het thema van de box (fandom). De linker is een gesigneerde plaat van Lauren Kate, erg mooi vind ik hem! Ik had dan wel al gesigneerde boeken van der, maar deze plaat is zeker een aanvulling voor mijn collectie.

Vervolgens zaten er natuurlijk nog meer fandom spullen in. Zoals deze leuke tas van Allegiant en een Deathly Hallows ketting van Mymoviestuff. Ik moet bekennen dat de ketting niet echt mijn ding is, maar de tas daarin tegen ben ik erg blij mee. Ondanks dat ik al een grote stapel tasjes heb liggen.

P1110557

En het beste heb ik tot het laatste mee gewacht om te tonen. En dat was toch echt wel deze Harry Potter muziekdoosje. Ik vond hem echt zo gaaf toen ik hem zag! heb hem nu al zeker 10x afgespeeld en het verveelt zeker niet! Het doosje speelt trouwens het begin stuk van de Harry Potter ‘thema lied’ zogezegd.

 

 

Al met al was ik blij verrast door de boekenbox van Celebrate books. Ik wist vooraf niet echt wat ik kon verwachten en was ik bang dat ik het niks zou vinden. Maar achteraf ben ik helemaal happy met de box en was het zeker de prijs van €29,95 waard!

Het thema van de volgende box die in juli uitkomt is ook al bekend, dat is namelijk ‘Reaching for the Stars‘.  Ik heb hem al bestelt en hoop dat die net zo leuk wordt als de vorige box!

Als je na het lezen van deze unboxing denkt, mmh deze box is misschien ook wat voor mij! Je kan hem hier bestellen!

 

 

 

p.s morgen ben ik trouwens ook aanwezig op het Yalfest NL, dus daar komt zeker weten ook een verslag van online.

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder New bookz

10 Reacties op “Unboxing: Celebrate books boekenbox April 2016

  1. Leuk! Ik wist niet eens dat er zoiets als een boekenbox bestond. Ik zou wel niet snel zelf zo’n box bestellen en voor die prijs zou ik wel meer dan één boek willen.

    • Prijs vind ik juist prima, 1 boek is al snel €20 en de goodies die erbij zitten zijn zeker meerwaard dan €10. En dan nog niet te spreken voor verzendskosten. Dus voor wat er nu in zit vind ik de prijs een goede verhouding 🙂

  2. Wat een leuke inhoud zeg! Voor de doos van april was ik te laat, maar ik ben wel van plan om de volgende te bestellen 🙂

  3. Hé wat leuk! Ik sta zelf een beetje weifelachtig tegenover dergelijke boxen omdat ik niet weet welk boek eruit zal komen. Maar goodies zijn altijd leuk (bladwijzers! plaatjes! muziekdoosje!).

  4. Deze box hebben we ook vaak voorbij zien komen maar de betaling was ons nog onduidelijk, moet je elke maand zelf betalen (en hoef je dus niet elke maand te kopen en betalen) of gaat het geld voor elke maand automatisch van je rekening? Echt super leuke items voor die prijs ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s