Extreme bookblogger tag

Een tijdje geleden kwam ik deze lastige tag tegen bij storyhunters. En omdat het alweer een tijd geleden is dat ik een tag heb ingevuld, besloot ik, deze voor jullie te doen. En er zit ook nog een leuk bijhorende logo bij.

20140429-162659.jpg

Zou jij je blog verkopen als iemand je er 500.000 euro voor zou geven?
Om eerlijke te zijn? GIVE MY THE MONEY!! Dan kan ik weer lekker veel nieuwe boeken kopen + met een bibliotheek om de boeken op te slaan. Ik zou me blog wel missen, maar voor dat bedrag begin ik dan wel een nieuwe met een eigen domein meteen.

Je levenlang slechts vijf dezelfde boeken moeten herlezen of geen bezoekers op je blog?
GOODBYE VISITORS, sorry mensen ik ga echt niet mijn leven lang maar 5 boeken lezen. Percy Jackson is leuk, maar na 1 jaar gaat dat ook vervelen.

De rest van je blog-tijd je kapot ergeren aan een superslome computer of een snelle computer, maar dan vast zitten aan een lelijk blog-design?
Ik kies dan maar voor het lelijke, ik ben nu ook al niet tevreden over mijn design en ik heb echt een hekel aan langzame computers. Wij hebben jaren echt super langzame computer gehad en echt zodra we een snelle kregen wilde ik niks anders meer! Dus voordat maar met mijn ogen dicht me blog bezoeken.

Nooit meer een recensie schrijven, of geen boekhauls meer showen op je blog?
Oooooh gemeeeeeeeeeeeen!!! Ik ben dol op het showen van boekhauls, maar recensie’s schrijven is ook leuk. ……………. IK WIL NIET KIEZEN!!!!

Al je fictieve crushes komen tot leven, waardoor je er een moet kiezen om de rest van je leven mee te delen, of je hebt slechts een fictieve crush maar die blijft veilig binnen de bladzijdes van het boek, wat jou forever alone maakt?

20140429-164615.jpg

Een disney prins (prins Eric, Prince Charming, Flynn Ryder etc.) of een vampier (Edward Cullen, Stefan Salvatore, Kaspar Varn etc.) als je ware liefde?
Eeh deze is lastig. Ik was nooit echt van de disney prinsen en keek vroeger liever lord of the rings …. Maar een vampier gaat na een tijdje ook vervelend. Ik denk dat ik gewoon weer voor de forever alone ga.

De “gave” van Juliette erven uit de Touching Juliette serie, of uitgekozen worden voor de Hongerspelen?
Noooooooo, ik ga echt niet naar de hunger games. Ik ben 1 1,88 meter grote schietschijf voor de gasten daar. Ik raak wel een tijdje niemand aan, heb ik toch geen problemen mee.

Kies een boek:

Caster Chronicles of The mortal Instruments?
Maar maar, ik ben dol op de Caster boeken, maar the mortal instruments vond ik ook leuk.. nou als ik moet kiezen, ga ik voor de Caster chronicles

The dark heroine (Heldinnen van de duisternis: Violet, Herfstroos) of de Hush Hush saga?
Ik heb alleen het eerste boek gelezen van hush hush, want ik kwam niet door deel 2 heen. Maar the dark herione vind ik geweldig 😀 dus keuze gemaakt.

Twilight of The vampire diaries?
Mmh lastig, ik heb beide boeken gelezen maar the vampire diaries ben ik nog niet doorheen omdat die zo eindeloos lang is. Ik ga denk ik maar voor twilight, omdat ik die gewoon echt leuk vond. Geen gezeur over Bella en co voor mij.

De Edelsteen-trilogie of Geek Girl?
Ik heb beide gelezen en vond de edelsteen-trilogie net iets beter dan geek girl. Mede doordat de edelsteen-TRILOGIE!

The Look of Verkikkerd?
Eeeh nu moet ik bekennen dat ik ze beide niet gelezen heb en de eerste niet eens ken. Dus pas.

Touching Juliette-serie of Gesplitst?
Ooh gemeen!! Gesplitst was echt geweldig, en touching juliette was ook wel leuk maar anders. Mmh als ik echt moet kiezen (alweer) ga ik voor Gesplitst!!!

Nou dit was de leuke maar gemene tag van storyhunters!! Als jullie hem ook leuk vinden om over te nemen, wel de afbeelding gebruiken he!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Van alles en nog wat

3 Reacties op “Extreme bookblogger tag

  1. Zuuuulke moeilijke vragen zitten hier tussen! Maar ik kan me in de meeste antwoorden wel vinden.

  2. Haha inderdaad een gemene tag 😉 Zat zelf ook antwoorden te bedenken ook al post ik niet alleen over boeken haha! Maar toch goede antwoorden hoor, komt me bekent voor 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s