Avry : de heelmeesters – Maria V. snyder

Een tijdje geleden was ik eens een dagje naar Den Haag, en natuurlijk kon een bezoekje naar de Polare niet ontbreken. Toen ik daar eenmaal was zag ik meteen Avry liggen en dat boek wil ik al zo lang dat ik hem gewoon niet kon laten liggen.

20130725-222036.jpg
Avry : de heelmeesters – Maria V. snyder
Uitgeverij: Luitingh – Sijthoff
Bladzijden: 348

Waar gaat dit verhaal
Avry is de laatste heelmeesteres van Kazan. Ze is in staat elke ziekte te genezen door de pijn over te nemen van het slachtoffer. Haar soort wordt echter verantwoordelijk gehouden voor het verspreiden van een epidemie die duizenden het leven kostte. Om die reden is ze vogelvrij verklaard. Nu, als het verhaal begint, wil Avry haar gave gebruiken om een doodziek kind te redden. Ze wordt veroordeeld tot de guillotine.
Avry’s enige kans om te overleven is samen met de manschappen van een mysterieuze zieke prins te ontsnappen. Zonder haar zal de prins zeker sterven, maar wat als ook zij deze ziekte niet kan genezen? Durft ze haar eigen leven op het spel te zetten? Ook als blijkt dat deze prins verantwoordelijk was voor het uitbreken van de epidemie die duizenden slachtoffers maakte?

20130725-222332.jpg

Echt alle boeken die ik tot nu gelezen heb van Maria V.Snyder , vond ik geweldig. En ‘Avry’ was tot mijn opluchting geen uitzondering. Ik heb van het begin tot het einde in 1 stuk doorgelezen met alleen af en toe alleen wat irritante pauze’s van eten , drinken enzo. Het verhaal was grappig, spannend en vol met emoties.

Je kon echt zo goed meeleven met de personages , dat ze op een geven moment echt allemaal een plaats in mijn hart hadden verovert. Het verhaal was erg uniek om te lezen en ik vond het leuk om te lezen over alle soorten magiers.

Het verhaal was echt uniek en ik kan niet wachten op Mary V. Snyder volgende boek!
5 boekjes dus!!’

20130725-223013.jpg

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder gelezen, New bookz

5 Reacties op “Avry : de heelmeesters – Maria V. snyder

  1. Dit is eigenlijk niet echt mijn genre van boeken maar omdat het toch wel over het medische gaat spreekt het mij toch een beetje aan. Wie weet lees ik het toch ooit.

  2. Hmm, lijkt me aan de ene kant wel een leuk boek maar aan de andere kant ook weer niet, ik weet het niet!

  3. Ik vind dit ook echt zo’n geweldig boek! πŸ˜€

  4. Ik wil deze ook zoooo graag lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s