De godinnentest – Aimée Carter

Zo dit is weer eens een boek waar ik een beetje lang overgedaan heb , ik ben namelijk 2 maanden geleden al in dit boek begonnen maar ik had hem nooit uitgelezen. Waarom? Dat weet ik dus niet meer!

20130405-142034.jpg
De godinnentest – Aimée Carter
Uitgeverij: Harlequin Young-adult
Bladzijde: 351

Waar gaat dit verhaal over?
Auteur: Aimee Carter
Nederlands
352 pagina’s
Harlequin Holland
januari 2013
Alle productspecificaties
Het is een test die nog geen enkel meisje overleefd heeft.
En nu is de beurt aan Kate…

Omdat Kates ernstig zieke moeder zo graag terug wil naar haar geboorteplaats, verhuizen ze van New York naar het piepkleine Eden, waar Kate op een nieuwe school moet beginnen – zonder vrienden, zonder familie en met de angst dat haar moeder de herfst niet eens meer haalt.

Tot overmaat van ramp toont de plaatselijke hunk belangstelling voor haar, wat de woede van zijn vriendinnetje Ava wekt. Het had Kate dus eigenlijk niet moeten verbazen dat het feestje in het bos waar Ava haar voor uitnodigt, er helemaal niet blijkt te zijn. Wat ze alleen nooit had kunnen voorzien, is dat Ava uitglijdt, met haar hoofd op een steen terechtkomt en doodstil blijft liggen. Maar dan écht dood. Kate heeft nog niet eens tijd gehad om hysterisch te worden wanneer er uit het niets een jongen opduikt – donker en adembenemend knap. Hoe hij het doet, is haar een raadsel, maar hij wekt Ava tot leven en verdwijnt.

Maar niet voordat hij Kate een voorstel heeft gedaan: als zij naar zijn landgoed Eden komt en een reeks van zeven testen aflegt, kan ze niet alleen onsterfelijk worden, maar ook een heuse godin en… zijn bruid. En o ja, hij is Henry, de god van de onderwereld, ook wel Hades genoemd.

Kate is ervan overtuigd dat hij getikt is, maar toch… Ze heeft met eigen ogen gezien wat hij met Ava deed. Zou hij haar moeder ook kunnen redden? Want in dat geval is ze tot élke test bereid!

Alleen… wat als het haar niet lukt?

20130405-142644.jpg

Normaal gesproken ben ik echt dol op boeken met allemaal Griekse goden en dat voor soort dingen. Maar om een andere reden heb ik niet zo genoten van dit boek. Het komt denk ik gewoon doordat Miss Carter zo ver van de oorspronkelijke Griekse goden is gaan denken. Sommige dingen in het boek waren daar door zo nep, kom op Hera verliefd op Hades . Daar klopt echt niks van 🙂 .

Nu ik dat kwijt ben ga ik maar even de leuke punten benadrukken, want die waren er ook! Ten eerste niks echt niks in dit boek kon ik van ten voren voorspellen ! Echt bijna elke gebeurtenis was wel verassend, mijn mond viel echt letterlijk open bij sommige dingen. Ook is Kate een leuk persoon om mee te leven. Zij zet zich heel hard in voor andere, en deinst niet terug voor eerlijke beslissingen.

Maar wel 3 boekjes voor deze , omdat ik toch niet goed doorheen kwam.

20130405-145148.jpg

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder gelezen

4 Reacties op “De godinnentest – Aimée Carter

  1. Ik wil dit boek ook ooit nog eens gaan lezen! 🙂

  2. Ik heb deze een tijd terug in het Engels gelezen, maar was er niet heel erg van onder de indruk. Ik stoorde me te erg aan de niet kloppende mythen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s