Middernacht: Tess – Lara Adrian

Eerder heb ik hierzo verslag gedaan van middernacht Gabrielle, ik was toen erg enthousiast over dat boek , en nu heb ik deel 2 ook gelezen . En of ik nog steeds enthousiast ben? Dat lees je hier beneden.

20130321-143831.jpg
Middernacht: Tess – Lara Adrian
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
Bladzijden: 277

Waar gaat dit verhaal over?
Dierenarts Tess krijgt in haar praktijk onverwacht bezoek van een onbekende man. De knappe vreemdeling is door schotwonden ernstig verzwakt en alles wat Tess uit hem weet te krijgen is dat hij acuut bloed heeft. Voor ze het weet voelt ze zijn tanden in haar hals. Zo komt Tess in contact met Dante, lid van de Broederschap, een groep onsterfelijken die de strijd heeft aangebonden met de wilde vampiers, voor wie een mensenleven niet telt.

Dante, meteen hersteld door het bloed van Tess wil maar één ding: wraak nemen op zijn overvallers. Maar nu de bloedband met Tess een feit is voelt hij zich ook verplicht de vrouw die zijn leven redde te beschermen. Bovendien voelt hij zich steeds meer aangetrokken door Tess en dat gevoel is wederzijds…

20130321-144058.jpg

Ach, dit boek was weer erg leuk! Een beetje hetzelfde als het vorige deel wel. Vampier wordt verliefd op meisje, meisje weet niks van vampierenwereld. Meisje wordt aangevallen, vampier redt haar and a happy end. Maar toch was het een geweldig boek.

De vampier in deze kwestie is Dante , die je in het vorige deel ook al kon leren kennen. Hij is (vind ik) wel een stuk gaver dan Lucan, want Dante heeft visioenen . Ook wisselt in dit boek de verhaallijnen continu tussen verschillende personages. Dit maakt het boek eigenlijk alleen maar spannender want jij weet namelijk dan al iets wat gaat gebeuren, en je wacht dan alleen maar op tot de bom barst. In dit deel zijn er natuurlijk ook weer allemaal problemen die naadloos aansluiten op het vorige boek. Maar je hoeft niet perse deel 1 gelezen te hebben om het allemaal te begrijpen.

Helaas zat er in dit deel ook weer veel seks scènes en werden de vrouwen weer halsoverkop verliefd op de vampier. Leren ze het dan nooit?

Wederom een gaaf boek die ik iets beter vond dan deel 1 , maar deze ook 4 boekjes krijgt.

20130321-150256.jpg

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder gelezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s