Ik ging naar de bieb en nam mee….

Zo ik ben alweer naar de bieb , geweest en ik had nog niet alle boeken uit die ik de vorige keer gehaald had. Maar ik moest deze ophalen anders werden ze weer voor andere gereserveerd.

En dit is de buit:

20130124-194614.jpg

Ik

20130124-194831.jpg

Criminal minds moordprofiel – Max Allan Collins

Ze zijn lid van de Behavioral Analysis Unit, een team van FBI-experts dat de taak heeft om de gedachtegang van de meest verknipte criminelen te analyseren, én op hun acties te anticiperen voordat ze opnieuw toeslaan.

Het BAU-team wordt door collega’s uit Chicago gevraagd hen te helpen bij het onderzoek naar een reeks bizarre moorden: een doodgeschoten stelletje in een geparkeerde auto, twee vrouwen die gewurgd zijn in een park, en het in staat van ontbinding verkerende lichaam van een jongeman dat in een plastic container gevonden wordt. Hoewel ze allemaal even gewelddadig als weerzinwekkend zijn, lijken de moorden niks met elkaar te maken hebben – totdat teamlid David Rossi het verband ziet.

Inspecteur Rossi herkent elk afzonderlijk en afschrikwekkend tafereel, de moorden zijn geënt op de misdaden van drie van de beruchtste seriemoordenaars in het land: Son of Sam, Ted Bundy en Jeffrey Dahmer. Iemand gaat over tot angstaanjagende extremen in zijn bewondering voor beruchte misdaden, en omdat er zoveel seriemoordenaars zijn die ook nagebootst kunnen worden, vraagt Rossi zich af hoe ze een moordenaar kunnen ontmaskeren die zich schuilhoudt achter de profielen van andere moordenaars.

Ik moest dit boek natuurlijk lezen omdat ik verslaaft ben aan criminal minds (op tv) , en omdat nu op tv bijna geen series van me meer worden uitgezonden is dit een welkome afleiding.

20130124-195039.jpg

De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel, de zieneres – Michael Scott

De tweeling vecht niet meer aan één kant. Nicolas Flamel is zo goed als dood. John Dee heeft het zwaard. En Danu Talis is nog niet gevallen. De toekomst van de mens staat op het spel. Hoe zal de legende tot een einde komen?

Alweer het laatste deel van deze fantastische serie 😥 hopelijk is die net zo goed als zijn voorgangers.

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Ik ging naar de bieb en nam mee

3 Reacties op “Ik ging naar de bieb en nam mee….

  1. Nicolas Flamel… Is dat niet uit Harry Potter figuur? Of het is toeval hetzelfde naam.

    Ik ben ook weg van Criminal Minds, maar ik lees niet graag boeken van een serie.

    Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s